people eating on table with foods

Mateza Internships

Jouw Springplank In De Restaurant Industrie

INTERNSHIP DIGITALE MARKETING/ DATA SCIENCE / GRAPHIC DESIGN

Over Mateza

Bij Mateza specialiseren we ons in de digitale transformatie van restaurantketens in groei. We gebruiken hierbij een unieke mix van kanalen en eigen technologieën die specifiek ontwikkelt zijn voor deze sector. In ons team heeft elke stem een unieke bijdrage. Elke idee krijgt een kans en elke dag zijn er nieuwe uitdagingen.

people sitting on chair in restaurant

Onze Internships

Mateza is op zoek naar gepassioneerde en innovatieve denkers om ons team te versterken. Als intern bij Mateza krijg je de kans om rechtstreeks samen te werken met enkele van de beste marketingprofessionals in de branche, en werk je met echte klantprojecten die kritiek zijn voor hun succes.

Leren door te Doen

Ons programma is intensief en gericht op het leveren van echte, meetbare resultaten. Je zult leren door directe betrokkenheid bij projecten, van het ontwikkelen van marketingstrategieën tot het uitvoeren van campagnes. Je taken omvatten:

  • Het ontwikkelen van digitale marketing strategieën

  • Assisteren bij het creëren van content voor diverse marketingkanalen

  • Analyseren van campagneresultaten en het opstellen van rapporten

  • Ondersteuning bieden bij het plannen van evenementen en promoties

Werk Waar Je Wilt

Als een volledig remote internship biedt Mateza je de flexibiliteit om te werken vanuit een omgeving die voor jou het meest comfortabel en stimulerend is. Dit betekent ook dat je leert effectief te communiceren en samen te werken in een gedigitaliseerde werkomgeving, vaardigheden die van onschatbare waarde zijn in de moderne arbeidsmarkt.

baked bread sandwich

Wie Zoeken We?

We zijn op zoek naar studenten en recent afgestudeerden die:

  • Een passie hebben voor marketing en communicatie

  • Interesse hebben in de restaurantindustrie

  • Uitstekende schrijf- en communicatievaardigheden bezitten

  • Zelfstandig kunnen werken en initiatief nemen in een remote setting

  • Ervaring met of een sterke interesse in digitale marketingtools en -platforms hebben

Wat Kun Je Verwachten?

Als onderdeel van ons team zul je niet alleen waardevolle praktische ervaring opdoen, maar ook de kans krijgen om je professionele netwerk uit te breiden en feedback te ontvangen van ervaren marketeers. We streven ernaar om een leeromgeving te bieden die zowel ondersteunend als uitdagend is, met genoeg ruimte voor persoonlijke en professionele groei.

cooked food on white ceramic plate

Hoe Solliciteer Je?

Ben je klaar om je carrière in marketing een vliegende start te geven en tegelijkertijd een impact te maken in de restaurantindustrie? Stuur je CV en een motivatiebrief naar thibault@mateza.be. Vermeld duidelijk waarom je geïnteresseerd bent in deze internship en wat jij denkt bij te kunnen dragen aan ons team. We kijken uit naar je sollicitatie!

Mateza biedt je een unieke kans om te leren, te groeien en te excelleren in de boeiende wereld van restaurantmarketing.