Wie Wij Zijn

Mateza is de eerste marketing studio van België voor restaurants met ambitie. We werken op maat van iedere klant om het best mogelijke resultaat te kunnen bieden.

Ons team is ervaren in het gebied van online promotie. We hebben een sterke focus op het bouwen van succesvolle merken op de korte- en lange termijn.

Over Ons

Thibault Van de Sompele heeft Mateza opgericht vanwege zijn unieke ervaring in zowel programmeren als marketing.

Dit bood Thibault een uniek perspectief op de wereld van de digitale marketing. Hierdoor heeft hij lokale streekmerken al tot in de woonkamers van honderdduizenden mensen gebracht.

Ian ondersteunt het bedrijf strategisch, juridisch en fiscaal met zijn ervaring in het bedrijfsleven en bankenwezen.

Ian Quyo
ian@mateza.net

Thibault Van de Sompele
thibault@mateza.net

Thibault aan het woord

"Digitale Marketing is Mijn Passie Sinds Mijn 15"

Ik weet nog heel goed mijn eerste klant. Ik was slechts 15 jaar oud en we stapte een lokale cremerie binnen. De zaak had hulp nodig met hun sociale media marketing. We boden die hulp.

Het resultaat:
Meer dan een half miljoen impressies na 3 maanden en zelfs 360.000 impressies op één dag nadat een post viraal ging.

8 jaar later zijn onze technieken veel veranderd. We gebruiken onze eigen Ai systemen en weten goed dat kwaliteit belangrijker is dan alleen impressies.

Gratis opleiding

In 30 Dagen Online Succes met Uw Restaurant

Volg onze gratis opleiding en word een ware marketing expert. We behandelen in 30 dagen de belangrijkste aspecten van digitale marketing: content marketing, SEO, paid ads en veel meer.

woman in white shirt eating
woman in white shirt eating