Ons Nieuwe Reservatiesysteem.
Mateza Booking 3.0

- Sneller - Goedkoper - Op Maat -

Vergeleken met de marktleider*

De toekomst start vandaag

Wilt u een alternatief voor de bekende reservatiesystemen zonder lange contracten en hoge prijzen? Wat als er een reservatiesysteem bestond dat echt naar uw wensen luistert? Goed nieuws. Dat systeem bestaat, en het kost een veelvoud minder dan u denkt. Straks meer daarover, maar eerst wil ik mezelf graag voorstellen.

Ik ben Thibault Van de Sompele, een jonge programmeur en ondernemer uit Sint-Niklaas. Ik programmeer al sinds mijn dertiende toen ik mijn eerste computer kreeg. Later op de universiteit verveelde ik me, omdat ik veel voorliep op mijn klasgenoten.

Toen ik de universiteit verliet om Mateza te starten, voelde ik me angstig, maar diep vanbinnen voelde ik dat het zou lukken. Ik belde één van mijn beste vrienden Ian en samen gingen we de uitdaging aan. Ondanks de opofferingen, zijn we dan ook trots op het resultaat.

Mateza Booking 3.0 is de derde generatie van ons reservatiesysteem. Dit is het resultaat van naar vele horeca-uitbaters te luisteren. We ontdekten al snel de ontevredenheid over de bestaande reservatiesystemen. Daarom doen wij het anders. Geen lange contracten die u vastbinden, in plaats daarvan zijn we maandelijks opzegbaar en geven we een persoonlijke ondersteuning.

Een klant vroeg me bijvoorbeeld om een nieuwe functie te ontwikkelen om te voldoen aan een bepaalde behoefte van zijn restaurant. Drie dagen later stond de functie online.

Dat is het Mateza-effect. Een persoonlijke service, aan een redelijke prijs. We zijn bereikbaar voor uw vragen en staan garant voor uw tevredenheid.

-Thibault Van de Sompele
Zaakvoerder Mateza, 21 Juni, Sint-Niklaas.

printing machine
Thibault Van de Sompele, een jonge informaticus en ondernemer uit Sint-Niklaas, heeft een eigen boekingssysteem ontwikkeld voor restaurants. De inspiratie kwam er door het televisieprogramma ‘Restaurant Misverstand’. “De bekende spelers op de markt hebben eigenlijk een monopolie en vanuit die positie vragen ze torenhoge abonnementsprijzen van meer dan duizend euro per jaar. Ons systeem is 75 procent goedkoper”, klinkt het.
- HLN

In de pers

Inbegrepen in Mateza 3.0

Mateza 3.0 is ons derde generatie boekingssysteem waarmee u al u reservaties kan beheren. Ons dashboard bied comfort en veiligheid. Bovendien ontwikkelen we functies op maat zodat we al uw wensen kunnen vervullen.

person slicing vegetable
person slicing vegetable
Uitzonderlijke sluitingsdagen

Voeg dagen toe om te sluiten.

Analytics en statistieken

Bekijk het aantal reservaties en vergelijk pieken.

Openingstijden voor ontbijt, lunch of diner

Stel u eigen openingstijden naar u eigen wensen in.

Beveiliging tegen frauduleuze reservaties

Vermijd valse reservaties en robotattacks.

Reservaties in uw klant zijn taal
Bevestigings- en herinneringsemails

Taalondersteuning voor Nederlands, Frans en Engels.

Een week en maandkalender

Een overzichtelijke plaats om alle reservaties op te zien.

Een bevestigings- en herinneringsemail aan de klant.

Reservaties in 3-klikken

Klanten kunnen sneller een tweede reservatie maken dankzij auto-fill. Het kost slechts 3-klikken.

Snel de route vinden

Na iedere boeking staat er een link naar de Google maps locatie van het restaurant.

Aangekondige functies

Vanaf 1 Juli

Automatische tafel indeling met overzichtelijk grondplan. + Gemakkelijk tafels toevoegen, verwijderen en het grondplan wijzigen.

Vanaf 15 Juli

Cadeaubonnen met instellingen voor digitaal of fysiek afhalen. + Instellingen voor aangepaste menu's.

Vanaf 20 Juli

Aangepaste instellingen om tijdelijk extra tafels open te stellen of te sluiten. + Instellingen om de laatste tafel voor te behouden aan grotere gezelschappen.

Vanaf 25 Juli

Aankondigingen en berichten aan de gebruiker. + Afzonderlijke meldingen, aankondigingen van sluiting en speciale acties.

Onze Garantie

3 jaar geen prijsstijgingen
2
1
Maandelijks opzegbaar
Geen 6-maandelijkse contracten. U kan altijd annuleren.
Geen stijgingen in de maandprijs.
3
Een onweerstaanbare prijs
We stellen het systeem af naar u wensen.
Functies worden op maat gemaakt.
4
Volledig op maat
19 euro per maand excl. btw
+ een installatie kost op maat.

Bowls Asian Cuisine

Bowls is een restaurant in Brugge en Kortrijk dat de Aziatische keuken naar België brengt. Mateza heeft voor Bowls een boekingssysteem op maat ontwikkelt op basis van de Mateza Booking infrastructuur. Zie het boekingssysteem dat we voor Bowls ontwikkelt hebben hier.

Bowls kon genieten van:

  • Een boekingssysteem op maat

  • 62% lagere kosten dan de marktleider

  • Een veilig dashboard met overzicht van alle reservaties

"Een jonge ondernemer met goeie diensten voor de horeca. Wij gebruiken hun boekingsysteem en zijn heel tevreden!" - Eigenaar Bowls

Case study

cooked dish on gray bowl
We werken met een klein team, daardoor zijn onze kosten laag en is uw voordeel groot. U kan vrijblijvend een deel van dit voordeel aan de Alzheimer Liga schenken. Op deze manier schrijven we samen een mooi verhaal.

- Thibault Van de Sompele

Waarom zo goedkoop?

brown-themed bar

We luisteren graag naar uw verhaal.

Kies een datum